loading...

بررسی تخصصی کود و بذر

ترکیبات قندی، اسیدهای آلی و متابولیت ‌های ثانویه‌ای که در فرایندهای فیزیولوژیکی گیاهان تولید می‌شوند، طعم و رایحه مطبوع محصولات کشاورزی را افزایش می‌‌دهند. افزا...

بازدید : 7
سه شنبه 13 اسفند 1403 زمان : 13:41
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بررسی تخصصی کود و بذر

کود جلبک دریایی چگونه کیفیت محصولات را بهبود می‌دهد؟

ترکیبات قندی، اسیدهای آلی و متابولیت ‌های ثانویه‌ای که در فرایندهای فیزیولوژیکی گیاهان تولید می‌شوند، طعم و رایحه مطبوع محصولات کشاورزی را افزایش می‌‌دهند.
افزایش قند میوه‌ها
عناصر پتاسیم و بور موجود در این نوع کود، سبب افزایش سنتز و شاخص Brix در میوه ‌ها می‌ شود. افزایش شیرینی میوه‌هایی مانند: انگور، توت ‌فرنگی، سیب و پرتقال از جمله تأثیرات بی نظیر کود جلبک بر بهبود طعم محصولات کشاورزی است.
کاهش تلخی سبزیجات و بهبود طعم آن‌ها
وجود منیزیم و اسیدهای آمینه در این کود، تولید کلروفیل در گیاهان را افزایش و تلخی سبزیجات برگ دار مانند کاهو و اسفناج را کاهش می‌دهد. همچنین، کود جلبک دریاییبا تنظیم تعادل بین قندها و اسیدها، طعم گوجه ‌فرنگی و خیار را طبیعی ‌تر می‌‌کند.
افزایش رایحه سبزیجات معطر
ترکیبات بیولوژیک جلبک دریاییبه همراه کلسیم موجود در آن، تولید روغن‌‌های معطر و فلانوئیدها را افزایش می‌دهند. این امر سبب می‌شود تا رایحه سبزیجات معطری همچون نعناع و ریحان تقویت شود.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : -1

آمار سایت
  • کل مطالب : 0
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 20
  • بازدید کننده امروز : 20
  • باردید دیروز : 9
  • بازدید کننده دیروز : 10
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 21
  • بازدید ماه : 391
  • بازدید سال : 1434
  • بازدید کلی : 1453
  • کدهای اختصاصی