ترکیبات قندی، اسیدهای آلی و متابولیت های ثانویهای که در فرایندهای فیزیولوژیکی گیاهان تولید میشوند، طعم و رایحه مطبوع محصولات کشاورزی را افزایش میدهند.
افزایش قند میوهها
عناصر پتاسیم و بور موجود در این نوع کود، سبب افزایش سنتز و شاخص Brix در میوه ها می شود. افزایش شیرینی میوههایی مانند: انگور، توت فرنگی، سیب و پرتقال از جمله تأثیرات بی نظیر کود جلبک بر بهبود طعم محصولات کشاورزی است.
کاهش تلخی سبزیجات و بهبود طعم آنها
وجود منیزیم و اسیدهای آمینه در این کود، تولید کلروفیل در گیاهان را افزایش و تلخی سبزیجات برگ دار مانند کاهو و اسفناج را کاهش میدهد. همچنین،
کود جلبک دریاییبا تنظیم تعادل بین قندها و اسیدها، طعم گوجه فرنگی و خیار را طبیعی تر میکند.
افزایش رایحه سبزیجات معطر
ترکیبات بیولوژیک جلبک دریاییبه همراه کلسیم موجود در آن، تولید روغنهای معطر و فلانوئیدها را افزایش میدهند. این امر سبب میشود تا رایحه سبزیجات معطری همچون نعناع و ریحان تقویت شود.